ASCO Bedrijfshygiëne
  • image1 ASCO adviseert en levert hoogwaardige kwaliteitsproducten van bekende merken.
  • image2 ASCO is enthousiast, betrouwbaar en vakkundig op het gebied van advisering en levering van producten voor bedrijfshygiene.
  • image3 ASCO is partner van Hagleitner. Advies en levering van betaalbare kwaliteitsproducten gaat bij ASCO hand in hand.

Over ASCO

ASCO Bedrijfshygiëne werd in 2012 opgericht door Mischa Frijns.

Het is de deskundigheid en passie van Mischa die ervoor zorgde dat ASCO Bedrijfshygiëne een belangrijke en betrouwbare speler werd op het veelzijdige gebied van bedrijfshygiëne.

In korte tijd wist Mischa het vertrouwen van veel, vooral nieuwe, klanten te winnen. Een compliment voor Mischa.

Tijdens zijn carriere als gespecialiseerd restaurantkok werd hem snel duidelijk hoe belangrijk het is om de bedrijfshygiëne structureel aan te pakken. Veel vertegenwoordigers kwamen in zijn keuken over de vloer. Heel veel producten en apparaten kon Mischa in de praktijk uitproberen. Als kok wist hij als geen ander dat een schone keuken van levensbelang is.

Vaak wordt er aan de totale bedrijfshygiëne niet de juiste aandacht gegeven. Tijdsgebrek is hier de oorzaak van. Overuren draaien is vaak meer regel dan uitzondering. Uit ervaring weet Mischa Frijns dat een partner op het gebied van bedrijfshygiëne veel problemen en ook de uitgave van veel geld kan voorkomen. Het juiste advies bij het gebruik van producten, het aandragen van besparende oplossingen horen bij de werkwijze van ASCO Bedrijfshygiëne.

Cleaner Greener Safer. Dieptereiniging + Protectie = DUURZAAM SCHOON. Reinasan streeft verduurzaming van oppervlakken na door samen met de natuur te werken. Voor ASCO de ideale partner om samen een schonere, groene en veilige aarde door te geven aan de vele generaties die mogen volgen.

ASCO is partner van Hagleitner Hygiene International. Hagleitner is een toonaangevende wereldspeler op het gebied van innovatieve hygiëne, green efficiency en vooral service. Kortom: een vooruitstrevend bedrijf in het ontwikkelen van nieuwe en het verbeteren van bestaande producten met als doel een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van de klant. ASCO ziet het als doel klanten mee te laten profiteren van deze bedrijfsfilosofie.

Op het gebied van de diverse soorten vaatwassers en glazenspoelmachines heeft ASCO in Hobart de ideale partner gevonden. ASCO mag zich dan ook met trots gecertificeerd Hobart dealer noemen. De filosofie van Hobart met betrekking tot duurzaamheid sluit geweldig aan op de ruggengraat van ASCO.

Voor Mischa Frijns van ASCO een gerust gevoel.